Osallistujapaketit

KALENAT 8.-11.6.2023
Osallistujapaketit ovat varattavissa 1.-31.3.2023. Osanottajapaketit laskutetaan huhtikuun lopussa ja eräpäivä on kuukautta ennen tapahtumaa. Mikäli varaus joudutaan peruuttamaan 5.5.2023 jälkeen sairastumisen tai äkillisen perustellun esteen vuoksi, tilatuista tuotteista ja palveluista maksetut kulut palautetaan lääkärintodistuksen tai muun luotettavan selvityksen perusteella.

Kalenapaketti torstaista sunnuntaihin 150 €

Sisältää tapahtumapassin, koulumajoituksen sekä ruokailut (yhteensä 6 lämmintä ruokaa: torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä aamupalat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina). Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä tapaturmavakuutuksen.

Kalenapaketti torstaista sunnuntaihin ilman majoitusta 125 €

Sisältää tapahtumapassin, ruokailut (yhteensä 6 lämmintä ruokaa torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä osallistujien tapaturmavakuutuksen.

Kalenapaketti perjantaista sunnuntaihin 120 €

Sisältää tapahtumapassin, koulumajoituksen, ruokailut (yhteensä 4 lämmintä ruokaa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina sekä aamupalat lauantaina ja sunnuntaina). Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä osallistujien tapaturmavakuutuksen.

Kalenapaketti lauantaista sunnuntaihin 90 €

Sisältää tapahtumapassin, koulumajoituksen, ruokailut (yksi lämmin ruoka lauantaina ja yksi lämmin ruoka sunnuntaina sekä aamupala sunnuntaina). Tapahtumapassi sisältää vapaan pääsyn tilaisuuksiin ja työpajaan sekä osallistujien tapaturmavakuutuksen.

Yhden päivän Kalenapaketti Tanssiralliin osallistuville 35 €

Sisältää päiväpassin, aterian päivän aikana, päivän ohjelman sekä osallistujien tapaturmavakuutuksen. Päiväpassit on tarkoitettu Tanssiralliin osallistuville ryhmille, jotka osallistuvat tapahtumaan ainoastaan katselmuspäivänään. Pakettiin ei voi yhdistää majoitusta.

Yhden päivän Kuperkeikka-paketti alle kouluikäisille 35 €

Sisältää päiväpassin, aterian päivän aikana, päivän ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Päiväpassit on tarkoitettu pääasiassa lähialueen alle kouluikäisten ryhmille, eikä siihen voi yhdistää majoitusta.

Iltapalapaketti 16 € / sisältää kolme iltapalaa (to, pe, la)

Alennukset useamman päivän osallistumispaketeista:

  • Joka 11. osanottajapaketti puoleen hintaan samanhintaisesta paketista kuin koko muut varauksessa olevat paketit
  • Alle 7-vuotiaat 30% alennus
  • Alle 3-vuotiaat 50% alennus
  • Alle 1-vuotiaat ilmainen paketti (0€)

Tanssiralli

Ryhmien osallistumismaksu Tanssiralli-katselmukseen 270 €. HUOM! Osallistuminen Tanssirallikatselmukseen edellyttää ryhmältä Kalenoiden osallistumispakettien tilaamista. Ilmoittautumiset 1.-28.2.2023. Lisätietoja: Tanssirallin kotisivut